TIK TIK...

TIK TIK...

17.12.2010

Gitmek..

Bu resmi önceden yükledim, ama inanın bu yazıyı yazacağımdan haberim yoktu..vardı bi sıkıntım ama bunun bi yakınımın ölmesi olduğunu bilmiyordum. Ölüm, dün bizim ailenin bir üyesiyle tanıştı, yengem...kuzenim annesini kaybetti :( zor bir gündü, cenaze töreni benim için ilkti, zordu ve şiddeti yüksek bir acıydı. Gerçek olan benim içimdeki acımı, kuzenimin annesini kaybetmesimi yoksa bu dünyada annesiz kalan bir gencin halimi...Yengemle bir dolu anı ve yaşanmışlıklar var..Bana kek yapmasını o öğretti, iyi bir miras benim için.. Benim 10 küsür senelik arkadaşlarımın hepsi bilir yengemi, hele nehirccem çok iyi tanır.. (bugünkü yazdığı yazı içinde çok teşekkür ederim ) çay partileri yapardı bize..süpriz doğum günleri yapar, hediyeler alırdı bana..güzel sofralar kurar, çok güzel yağlı boya resmi yapar ve müthiş kahkahaları vardı, çok güler yüzlüydü..İyi bir modeldi benim için..Hastaydı ve daha fazla devam edemedi bu hayata :(
Allah Rahmet Eylesin

14.12.2010

Aralık 2010 Deneme Çekimleri

 4 Aralık'ta gerçekleşen kurs aktivitesinde çektiğim fotoğraflar...ama nehirccee siz, kendisi gelemeyince bende öyle mahsun mahsun dolandım :) Sabah saatleri taksimin boş olması güzel oldu bizim için, çekim yapmak daha rahattı..Beğenmeniz dileğiyle,,umarım göz zevkinizi bozmam ;)
Sevgiler

















13.12.2010

Keyifli Yorgunluk

"İşte bizim hayatla mücadelemiz böyle gerçekleşiyor. Oysa biz de kocamızın sevgiyle ütülediği gömlekle işe gitmek, akşamları yorgun döndüğümüzde, bizim gibi işten yorgun gelmiş erkeğimizin hazırladığı masaya oturup televizyon izlemek,kocamızın bakıp büyüttüğü çocuğumuzla oyun oynayıp yatağa gitmek isteyebiliriz. Haftasonları kocamız alışveriş ve temizlik işlerini ayarlarken, biz kadın arkadaşlarımızla balık tutmaya, maç izlemeye, sinemaya, play station oynama gidebiliriz. Eve döndüğümüzde kocamıza geçen günü anlatırken, o da tüm gün koşuşturmacada tamamladığı işler yüzünden "keyifli bir yorgunluk" içinde başını omuzumuza yaslayıp tatlı tatlı bizi dinleyebilir. Bütün bunları yaparken kocamız şefkati ve problem çözücülüğüyle çok ama çok mutlu olamaz mı? İşte o zaman biz, tıpkı şu an erkeklerin hiç sorgulanmadan yapmış olduklarının kabul edildiği gibi, işiyle aile yaşamını mükemmel derecede uyumlulaştırmış kadınlar oluruz. Sizin de aklınızı kurcalamıyor mu, neden sadece kadınlar uyumlulaşmak zorunda? " 24.10.2010-Radikal
    
Çokmu feminist yaklaştım..belkide gerçek budur. Yaşamadan göremem aslında, yüzdelik oranı yüksek böyle biriyle karşılaşırım..genlerinde var erkeklerin :) Bu konu yüzünden BEKARlığın hastasıyım, bayılıyorum özgürlüğüme :)
Gülümseyin emii ;))

10.12.2010

bOşLuK

Kalemin ucunu kağıda değdirmek ne zor...İçimi, dışımı, yaşadıklarımı, ağrılarımı, çevremi, çılgınlıklarımı...hangisini paylaşmalıyım bilmiyorum. Aslında sıkıntılar bitsin öyle yazayım diyorum, öylede ömür biter :) git-geller, gel-gitler arasındayım. Tamı tamına bir ikizler yükselenide yay birisi olmanın zorluklarını yaşıyorum :) Hep "neşe doluyo insan" modunda kalmak istiyorum. Ama bu narin vücudum buna izin vermiyor. Aft'larla başım fena halde dertte, asık suratlı biri oluyorum, aynalara küstüm resmen..Bıraksalar pijama ile işe gidicem. Öyle balta girmemiş ormanın birinde 24 saat uyumak istiyorum. Uyanırsam hala yaşıyorum demektir :)) Birde patronsuz bir yaşam istiyorum, ama para da kazanayım. Bi işim olsun, benim olsun, o iş bana büyük zevk versin, bişeyler üreteyim, herkes bayılsın, bende geçimimi böyle sağlıyayım :) nasıl ? Penguen dergisinde okudum " Hayatınızın anlamı işinizse, çok büyük yanlışlardasınız" diyordu. Çok büyük anlamlar yüklersem işime, hayatımın tamamını etkiliyor, olumsuz geçen hergün suratıma, ruhuma yansıyor. Ben bu güzel hayatımı psikolojisi bozuk patronlu bir şirkete hizmet içinmi geldim, hayırrrr ;) Gerçi işe gitmezsem hayatımı sürdüremem, her türlü etkilenen varlık benim :)) Ama en güzeli huzur dolu bir işyeriniz ve sevdiğiniz bir iş yapıyorsanız, o hayatın havasından geçilmez..Benim de birgün olacak inanıyorum ;)
Mutlu Kalın...