TIK TIK...

TIK TIK...

24.08.2010

iç huzuru yerinde...

Muhteşem üç kelime...çok şey anlatıyor,manalı, umutlu, iştahlı, huzurlu. En kısa zamanda kitabını alıp okumak istiyorum, filmi gösterime girmeden..Heyecanla sinemada Julia Roberts ve Javier Bardem in aşkınada tanıklık etmek istiyorum.."Ye Dua Et, Sev yaşamanın ve dünyayı tanımanın birden fazla yolu olduğunu gösteriyor" Bu filmin özetindeki cümlede herşeyi anlatıyor zaten :)

40 yıldır bir ablam var, dünyalar iyisidir. Nuran ablamın doğum günüsüydü (25 Ağustos) Bir kova dolusu dert, yorgunluk, aile sorumlulukları, iyice boğmuş onu, yaşgününü doya doya yaşıyamamış :( O çok uzaklarda, antalyada..Yakında olsa ona 40 yılın acısını çıkartıcak kallavi bir doğum günü kesin yapardım. Kardeşlerimden birinin yaş sınırının 40 a dayanması beni tedirgin etmeye başladı..zamanın nasılda bu kadar çabuk geçtiğini anlıyamadım. Daha az görüşmemiz beni hep tedirgin etmiştir. evet 5 kardeşiz ama 10 yıldır hepimiz bir araya gelemedik. Hep birimiz eksik oluyor. " Benim hala umudum var.." :))

Derkennn bugün de diğer şirine ablamın doğum günüsü olmazmı :)) o da 35..Hatice ablam, Polyanna diyoruz bi ona, bu aralar çok mutlu, umutlu..Allah bozmasın, üzerinde 3 ve 5 mumlarının olduğu bi pastayla kapısına dayandık.Şaşırdı, sevindi ve 35' i görünce yıkıldı :))

İyi ki doğurmuş bu iki ablamıda annem,, Nice mutlu yılları olsun..




2 yorum:

  1. İyi doğmuşlar iyi ki senin ablan olmuşlar :))İkisi de çok güzel birer yüreğe sahipler.bende çok seviyorum onları..Özellikle Nuran ablanın kekini :)))

    YanıtlaSil
  2. gelsin yine yapar :) çok teşekkür ederim canım, onlarda seni çok seviyolar..

    YanıtlaSil