TIK TIK...

TIK TIK...

15.08.2010

yaz..yazz...

Herkese güzel bir merhaba :)
Artık ayıp oluyo dimi bu kadar süre yazmamak..blog yazarlarının yapmaması gereken ve ayıp kaçan bi durum sanırım,,ama bennn :( uzun süre oldu evet..nehircce çok kızdı bana, üzerimde fırçasının çok emeği var..her gün mütemadiyen neden yazmadığımla ilgili çeşitli işgenceler yaptı :) Sanırım çok yoğun bir yaşam seçiyorum kendime, yapmak istediklerim, ailem, arkadaşlarım, bazen plansız yürütmek bi tarafı evet aksatıyo..Çok seviyorum yazmayı, ama olmadı işte..Bir sürü güzel yer gezdim kısa kısa.. hatta profesyonel olmasada resim çektim..her çektiğimde evet bu tam blog için oldu diye,,bi heves :)Sandallı foto çengelköydeki Çınaraltında çekildi tarafımdan..


Şile otoban üzerindeki nefisss gözlemecinin iç dekorasyonu, çok sıcak geldi gözüme,,birde kaşarlı patatesli gözlemesi, köpüklü ayranla bütünleşmiş,,ağzımda eridi..(Oruçtan önceydi tabi,afedersiniz :))

Yine dönüşe ait bir güneş batışının o güzel an'ı . Bu fotolar neden ters işliyo diye sorarsanız, bloğa yüklerken ki marifetimdendir :)

Evet..burasıda Göksu nehrinin Ağva deniziyle birleştiği yer..Kuytu köşeden yeşillerle bezenerek uzanan nehirin görüntüsü o kadar güzeldiki..

İşte Ağva... photo by resh :)Alkışlarınızı duyar gibiyim..Böyle geçti, umarım beğendiniz. Daha çok yazıcam, ama şu hiperaktif çocuklar gibi, sürekli gezme koşma dolaşma görüşme konuşma gülme aktivitelerime blogla daha fazla ilgilenmeyide eklersem..Tadımdan yenmiycek ;) öpüyorum hepinizi



2 yorum:

  1. Heleşükürrr :)) Bak ne güzel bir post olmuş fot çok güzel evet özellikle sonuncuyu çok beğendik :)) Sende kesinlikle bir yetenek var..
    Devamını bekliyoruz..
    öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. Bu son fotoyu kuzenime gösterdim, hiç anlamadı :( ama anlayan nasıl belli oluyor, teşekkür ederim, yeteneğimin farkına vardığın için..hoşbulduk, bende öpüyorum kocaman

    YanıtlaSil