TIK TIK...

TIK TIK...

4.05.2010

1 işe yarıyalım..



Hayatta her şeyin bir zıttı var. "İşin içinde bir cehennem olmasaydı ya da sadece cennet olsaydı acaba insanlar Allah aşkından ne kadar bahsederdi" okuduğum bi kitaptan ve sizlere tavsiye edebileceğim bir kitlesel değişim serisi..
Yalan-Hayır-Cehennem-Günah-Şeytan-Karanlık-Kötü, Bu kelimelerin zıttıyla mutlu olunabiliyor, ama bunlar olmayıncada değeri anlaşılmıyor. nehircce nin dediği gibi Ruhu denetleyen birşeyler olmalı mutlaka..Özgürlük muhteşem bir duygu ama sınırsız olduğunda başedilmez bir hal alabilir.
Birde kitabın arkasındaki yazı şöyle "Sevdinmi mecnun gibi sevip düşme çöle..Sevdinmi Ferhat gibi sev hiç olmazsa; git dağ del, su getir köyüne de aşkın bir işe yarasın!" Her insan her an faydalı olmalı bu ömre, zaman geçip giderken kaybedilenlere ağlamaktansa o anı dolu dolu ve mutlaka bir şeyler yaparak geçirmeli. İnsan öğrendikçe kendine olan hayranlığı artar. En kızdığım insan tipidir, boş oturan hiçbir amacı olmayan, beynini çalıştırmayan..Ne olursa olsun mutlaka birşeylerle uğraşmalı insan. Bakın bana :))
Sevgiler

2 yorum:

  1. çok beğendim yazını
    hoşgeldin bu dünyaya
    nehircenin arkadaşı benim de arkadaşımdır :))

    YanıtlaSil
  2. Mavianne birtanesin sen :) ben de iyi ki seni tanıdım iyi ki varsın :))

    YanıtlaSil