TIK TIK...

TIK TIK...

10.12.2010

bOşLuK

Kalemin ucunu kağıda değdirmek ne zor...İçimi, dışımı, yaşadıklarımı, ağrılarımı, çevremi, çılgınlıklarımı...hangisini paylaşmalıyım bilmiyorum. Aslında sıkıntılar bitsin öyle yazayım diyorum, öylede ömür biter :) git-geller, gel-gitler arasındayım. Tamı tamına bir ikizler yükselenide yay birisi olmanın zorluklarını yaşıyorum :) Hep "neşe doluyo insan" modunda kalmak istiyorum. Ama bu narin vücudum buna izin vermiyor. Aft'larla başım fena halde dertte, asık suratlı biri oluyorum, aynalara küstüm resmen..Bıraksalar pijama ile işe gidicem. Öyle balta girmemiş ormanın birinde 24 saat uyumak istiyorum. Uyanırsam hala yaşıyorum demektir :)) Birde patronsuz bir yaşam istiyorum, ama para da kazanayım. Bi işim olsun, benim olsun, o iş bana büyük zevk versin, bişeyler üreteyim, herkes bayılsın, bende geçimimi böyle sağlıyayım :) nasıl ? Penguen dergisinde okudum " Hayatınızın anlamı işinizse, çok büyük yanlışlardasınız" diyordu. Çok büyük anlamlar yüklersem işime, hayatımın tamamını etkiliyor, olumsuz geçen hergün suratıma, ruhuma yansıyor. Ben bu güzel hayatımı psikolojisi bozuk patronlu bir şirkete hizmet içinmi geldim, hayırrrr ;) Gerçi işe gitmezsem hayatımı sürdüremem, her türlü etkilenen varlık benim :)) Ama en güzeli huzur dolu bir işyeriniz ve sevdiğiniz bir iş yapıyorsanız, o hayatın havasından geçilmez..Benim de birgün olacak inanıyorum ;)
Mutlu Kalın...

3 yorum:

  1. Öyle bir işyeri varsa çabuk ikimizi de işe alsınlar :)) Sıkma canını herşey düzelecek.Bu fotoğrafı biliyorum özellikle koydun, bak yine başım döndü :) yarın hocaya demediğimi bırakmıycam bak gör :)))Yarına hava biraz daha güzel olsun lütfen ve sen bana kantinden çay al ..Bende gelirken simit alayım bu sefer oldu mu :)) öpüyorummm

    YanıtlaSil
  2. simitin en yumuşağında olursa, seni kocaman öperim..malum gevrek ağzımı parçalıyo :)okurken baş dönmesi yapsın diye koydum ;) pis yazarım demiştim :))) etkili bir edebi yanım war :)) çay içinde bi düşünimm ;))

    YanıtlaSil
  3. :)))) Tamam en yumuşağını bulucam söz :)Çay ı atlatamazsın onsuz olmazzz...
    Lütfen yaz böyle bak ne iyi oldu ama böyle fot.koyma lütfennnnnnnnnn :) inan fot. kapatıp öyle okuyorum :))

    YanıtlaSil