TIK TIK...

TIK TIK...

13.12.2010

Keyifli Yorgunluk

"İşte bizim hayatla mücadelemiz böyle gerçekleşiyor. Oysa biz de kocamızın sevgiyle ütülediği gömlekle işe gitmek, akşamları yorgun döndüğümüzde, bizim gibi işten yorgun gelmiş erkeğimizin hazırladığı masaya oturup televizyon izlemek,kocamızın bakıp büyüttüğü çocuğumuzla oyun oynayıp yatağa gitmek isteyebiliriz. Haftasonları kocamız alışveriş ve temizlik işlerini ayarlarken, biz kadın arkadaşlarımızla balık tutmaya, maç izlemeye, sinemaya, play station oynama gidebiliriz. Eve döndüğümüzde kocamıza geçen günü anlatırken, o da tüm gün koşuşturmacada tamamladığı işler yüzünden "keyifli bir yorgunluk" içinde başını omuzumuza yaslayıp tatlı tatlı bizi dinleyebilir. Bütün bunları yaparken kocamız şefkati ve problem çözücülüğüyle çok ama çok mutlu olamaz mı? İşte o zaman biz, tıpkı şu an erkeklerin hiç sorgulanmadan yapmış olduklarının kabul edildiği gibi, işiyle aile yaşamını mükemmel derecede uyumlulaştırmış kadınlar oluruz. Sizin de aklınızı kurcalamıyor mu, neden sadece kadınlar uyumlulaşmak zorunda? " 24.10.2010-Radikal
    
Çokmu feminist yaklaştım..belkide gerçek budur. Yaşamadan göremem aslında, yüzdelik oranı yüksek böyle biriyle karşılaşırım..genlerinde var erkeklerin :) Bu konu yüzünden BEKARlığın hastasıyım, bayılıyorum özgürlüğüme :)
Gülümseyin emii ;))

3 yorum:

  1. ay bu yapabilirizleri okurken bile keyiflendim.gerçekleşirse naparım artık:)) ama biz yapıyoruz buları böyle,mükemmel anne ve eş olucaz diye sürekli çıtayı yükseltiyoruz aslında,sonrada bunlar daha mükemmelini arıyor.bir oğlan annesi olarak dört dörtlük bir erkek yetiştiriyorum tatlım.her işi yapar.ama yirmi sene kadar bekle, anaokuluna gidiyor,tahsilini tamamlasın:)))

    YanıtlaSil
  2. ahahahah :)) senin oğlunu bir ömür beklerim ben :)) bunu sakın yalakalık olarak algılama, sana bayılıyorum yaa :) ilk gördüğümde de benim gibi sürekli gülmene bayılmıştım, görüşmeyi çok isterim...

    YanıtlaSil
  3. Zeynepcim sewresh ciğim :)) alemsiniz...
    keşke olsa şu okuduklarım ay bir ters dönse dünya...
    haaa bende oğlumu zeynep in dediği gibi,yetiştiriyorum ama siz akraba sayılırsınız ben seni alamam :)) öpüyorum ikinizi de :)))

    YanıtlaSil